ScreenFlow

ScreenFlow voor Mac

Indrukwekkende screencast-studio

Met de testversie van ScreenFlow maak je screencasts, oftewel video's van de gebeurtenissen op je bureaublad. Zonder enige moeite smelt je opnames van je muisbewegingen samen met webcambeelden, microfoongeluid en videobestanden. Het resultaat...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Meerdere bronnen tegelijk opnemen
  • Intuïtieve, uitgebreide bewerking
  • Exporteer naar YouTube en iPhone-/iPod-formaat
  • Licht ondanks krachtigheid

TEGEN

  • Watermerk op video's

Excellent
9

Met de testversie van ScreenFlow maak je screencasts, oftewel video's van de gebeurtenissen op je bureaublad. Zonder enige moeite smelt je opnames van je muisbewegingen samen met webcambeelden, microfoongeluid en videobestanden. Het resultaat exporteer je naar allerlei formaten of publiceer je zelfs direct op YouTube.

Bij het opstarten van ScreenFlow kies je in een klein schermpje welke media deel uitmaken van je nieuwe filmpje. Met een druk op de rode knop begint de applicatie alles tegelijk op te nemen. Eenmaal afgerond, verschijnt er een bewerkingsmenu met tijdsbalk en opnamelagen. Selecteer zo'n laag en je bewerkt hem op allerlei manieren. Zo zoom je in op bureaublad- en webcambeelden, of draai je deze met allerlei hoeken om. Ook voeg je naast tekst zelfs hele audio- en videobestanden toe.

De opname- en bewerkingstools zijn krachtig maar toch ontzettend intuïtief in gebruik. De spreekwoordelijke kleuter maakt in zo'n 5 minuutjes een screencast. Bovendien publiceert hij deze met ScreenFlow in een oogwenk op YouTube. Ondanks de talrijke functies loopt de Mac toch nog opvallend soepel, zelfs tijdens het exporteren van een video. Het enige minpunt is dat dit testexemplaar een watermerk op geëxporteerde filmpjes zet. Dit probleem omzeil je alleen maar door de prijzige betaalversie van ScreenFlow aan te schaffen.

Met ScreenFlow wanen zelfs beginners zich in no time een volleerd videobewerker. Wil je iets uitleggen aan je moeder, je vrienden, of ja, het hele internet? Een professionele videopresentatie voor bedrijven of lessen? Weinig is te hoog gegrepen voor ScreenFlow.

Meeste downloads Video's streamen voor mac

Beoordelingen about ScreenFlow

  • door Anonymous

    Beste ScreenCast software . Doet alles wat het moet doen op eenvoudige wijze en met hoge kwaliteit. Bijna alles is mogelijk met ScreenMeer

×